søndag 9. oktober 2011

Høsten er kommet:-)

No e det jo rett og slett for lenge siden jeg har skrevet noe her da. Siden sist har vår engel Julie blitt en stjerne på himmelen. Det var forferdelig trist selvfølgelig, men vi vet at hun har det godt og er sammen med sin beste venn Didrik. Julie fikk mellomørebetennelse og ble delvis lam på venstre side. Dette førte til nedsatt tåreproduksjon og ingen blunking, vi oppererte henne og drenerte ut væske fra mellomøret, og opperasjonen var vellykket, men lammelsen viste man ikke hvor lang tid det ville ta før hun var normal igjen. Etterhvert førte dette til sår på den ene øyet hun hadde og til tross for iherdig drypping 24 timer i døgnet så ble bare skaden på øyet større og større. Til slutt sprakk det, og da syntes vi at det var på tide at hun fikk slippe....

Vår første lille bullefrøken vil selvsagt bli dypt savnet...


Hvil i fred Julie <3--------------------------------------------------------Her er lille Boop som Morten fotograferte inne i stua en dag det ar sånn fint lys:-)


------------------------------------------------------Siden sist har vi endelig gjort alvor utav å begynne på freestyle trening, Jippi!!!!

Det er den mest artige treningen jeg har holdt på med til nå. Hundene elsker det når de får det til, og det skjønner jeg jo for hu mor blir nokså glad hun og når vi lykkes:-) Vi har til nå begynt å trene på: snurr, spinn, slalom mellom beina, stå på 2, rygge, løfte på ene forbeinet og så på andre, gå rundt en stokk mens vi holder den(begge veier), gå rundt fører, komme mellom beina. Alle tingene er bare påbegynt, men vi er i allefall i gang:-D Og gleder oss til å fortsette. Dette anbefales for alle!!!


Meg og Boop driver plattform- trenign:-)Hera og meg i slalom mellom beina.Boop løfter på venstre forbein.Hera står på 2.Morten og Pinki trener target...Boop i slaom mellom beina:-)


-------------------------------------------------------------------

Vi har ogspå endelig klart å debutere i agiliykonkuranse, med et skrekkelig resultat, men vi turte i allefall, og har lært at det å være på konkuranse er IKKE det samme som på trening. det ble veldig mye fortyrrelser, og Hera taklet dette dårlig. men må jo være strålende fornøyd med at hun gjorde det meget bra i slalomen:-) Vi disket da hun ikke turte å gå igjennom pølsa.... Men,m en vi kommer sterkere tilbake:-)


Viki gjennomførte i allefall løpet, men også sterkt påvirket av alt rundt henne. På løp nr 2 så det derimot ut til at hun hadde vendt seeg til alt dom hendte rundt henne,men akkurat i det jeg trodde at dette kommer til å gå bra, så startet freestyle i ringen ved siden av med "habahaba sut sut", dette var ikke Viki vandt til og hun klarte ikke å få fokus tilbake igjen:-) Men igjen: Vi kommer sterkere tilbake,d et er bare å trene mer:-)

-----------------------------------------------------------------------------


Nå er høsten her med all sin skjønnhet, synes i grunn at høsten er den fineste årstiden, da er det fin temperatur og fine farger etc. Legger med noen bilder fra tur på åkeren:

Meg og HeraBoopBoop og HeraHeraBoop


Hera og Viki kommer:-)

Pinki i fartaViki i fartaPinkiPinkiHeraPinkiBoopGodbitutdelingHera poserer:-)Morten og VikiPinki og VikiHer er Boop og søsteren Lilli<3Hera

Meg og Boop1 kommentar:

sandra sa...

:)jippiii. endelig! ventet lebge på dette innlegget!! ha en strålende helg:)