søndag 8. mai 2011

Helgekos:-)


Har tilbragt søndagen på en perfekt måte, på agilitybanen i steikende sol:-) Fantastisk trening, og mannen min er blitt så flink, er så stolt av han og Pinki. Det er jo slik med disse bullene, at de er jo ikke en rase som holder ut i det uendelige, så få repitisjoner og moro. Terping er ikke tingen på dem. Og Morten er blitt superflink å kjenne Pinki nå og merker når det er nok trening, og gi seg mens leken er god:





Kos og lek er viktig:-)





Viki er jo min stolthet og hun er blitt veldig flink på banen, og bedre på felt og oppsøking av hinder på egenhånd. Men vi trenger enda my trening på dette med å være selvstendig, men vi kommer litt og litt. Slalomen ser det endelig ut til at det ikke spiller noen rolle på hvilken side av slalomen jeg går på, og hun oppsøker rett inngang selv <3 Flinke Vikien min<3





Boop i farta over stigen, når hun endelig fant ut at det var moro så løp hun over gang på gang:-)


Boop:-)



Hera i slalomen, endelig har vi kommet over barrieren med å ignorere stangen langs bakken, dette er noe vi har slitt med da slalomen vi har hjemme ikke har slik stang i bunnen:-)


Morten og Pinki, begge i full fart:-)


--------------------------------------------


Har selvsagt også vært på tur i det herlige været i helga. Pinki synes som vanlig det er stas å løpe og leke, gjerne alene, men også sammen med de andre hvis de gidder:





Tipi, Pinki og Boop i farta.


Boop i "ørkenen".








Inni denne støvskyen et sted er Pinki:-)



Mor og datter:-) Samme interesse:-)

Ingen kommentarer: