søndag 4. juli 2010

Alt og ingenting:-)

Og jeg som trodde jeg skulle være så flink å oppdatere bloggen nå som vi har valper i hus, tenker tilbake et par uker, da jeg drev å maste på Anne Berit om at hun måtte oppdatere deres blogg. Hmmmm, nå er det vel min tur å bli mast på:-)

Navnene er kommet på plass og det er: Tullamis Braveheart Beauty, Tullamis Braveheart Betty Boop og Tullamis Braveheart Baby.

Men her er i allefall et par nye bilder tatt i dag. Det har vært noen ikke så bra dager i valpekassa, først fikk lille Baby forstoppelse, nå har det løsnet da, men nå har hun og Beauty diare. Så nå håper jeg snart magen henne kommer i orden. Gleder meg til å begynne å fore med fast føde.


Betty Boop og Baby


Baby


Beauty


Beauty

-----------------------------------------------------------


Ellers går jeg trenerkurset til Canis, og dette har da vært en av treningshelgene, kan jo si at det er ikke lett å trene en bulldog med hormonforstyrrelser. Pinki har melk i pattene og er klar til å steppe inn å hjelpe Viki om det skulle være nødvendig. Pinki bruker dagene til å ligge ute i hageteltet å sove, og for å få henne inn så må vi faktisk ut å hente henne inn.

Treningen blir jo så som så, men vi gjør de tingene hun synes er mest morsomt, og det er jo da utgangsstilling og å ta pinnen. Og har brukt mye tid på å leke:-)


Maria og Ella, vi kan altis klage på at rasene vi har kan være litt vanskelige å trene til tider, men det er mange som har hunder som ikke er den klassiske lydighetshunden. Maria er kjempeflink å gir alt av seg selv slik at Ella har en stor sjangse til å lykkes, og hun gjør jo det.



Linn og Kasper, en annen ikke vanlig lydighetshund, men de er også veldig flinke, må jo si at det er supert at hun tør å trene sin setter på en ny måte og ikke følge den "gamle velkjente fuglehuntreningen".


Mikkel og Nirm, de er jo da lydighetschampioner. En utrolig moro ekvipasje å se på, Mikkel har vel mer eller mindre 100 % kontroll på Nirm. Men Nirm kan enda tilby adferder frivillig.



Pinki i pausen på teppet i skyggen på gressletta.



Dekk.




Vi er på vei å lære å gripe apportbukken, men det går ikke så fort, men vi har i allefall fått til å gripe en pinne, og det er jo på rett vei.



Utgangsstilling.



Bukke- nikke- nei;-)


Christine og Tara, nok en moro ekvipasje, fantastisk at hun klarer å lære inn nye triks på Tara når Tara nå er 10 år gammel. Og Tara tilbyr fortsatt adferder frivillig. Egentlig er dette en freestyleekvipasje.



---------------------------------------------------------



Baby 12 dager gammel.



Beauty 12 dager.



Beauty 12 dager.


Blinke.



Beauty.



Betty Boop


Betty Boop.




Hihi.

---------------------------------------------------------

Så har jeg og Gro vært ved lyseren og lekt med hundene:



Alfred går her tur med Pinki.




Alfred.




Pinki og Alfred.



Alfred er blitt en tøffing når det kommer til vann:-)




Speedy har satt på turboen:-)



Pinki.

---------------------------------------------------------

Var en dag med Kari og Amelie på deres debut i lp kl 1, det var ikke dagen deres, men utrolig moro å se hvor bra Amelie går når hun er i drivet, tror virkelig at de kommer til å gjøre det bra etterhvert. Gleder meg til å se fortsettelsen.



--------------------------------------

Og så var det Kajsa og Ante da. Kajsa er en super mamma, og nå er jo gutten hennes blitt en skikkelig ramp, som knurrrrrrrrrrer til mammaen sin og tøffer seg, men Kajsa er utrolig snill med tøffingen sin sin. Og han er jo vakker i tilllegg:












---------------------------------------------------------

Ingen kommentarer: